Hakkımızda

Tarihçe.

RIFA Tarihçesi

Ağustos 1993’te Zhejiang Rifa Textile Machinery Co., Ltd kuruldu. Kuruluşumuzun ilk aşamasında, o zamanlar Çin’de nadir bulunan  ikiye bir büküm makinesini geliştirmeyi seçtik.

 

Bu arada RF serisi Filament Elyaf Büküm Makinesi ve Kısa Elyaf Two for One Büküm Makinesi’nin geliştirmelerini gerçekleştirdik. 1996 yılına kadar RIFA’nın satış geliri 0,41 milyar RMB’ye kadar çıktı. RIFA, o yıl Çin’e tekstil makineleri sektöründe ekonomik fayda sağlayan en büyük ikinci üretici oldu.

 

1998 yılında ağırlıklı olarak yatay CNC torna tezgahları, dikey CNC torna tezgahları ve işletme merkezleri üreterek hassas makine ekipmanları geliştirmeye başladık.

Eylül 1998’de organizasyonumuzu yeniden yapılandırdık ve RIFA Şirketler grubunu kurduk. Şirketler grubumuz yeni iş modelimizi kurgulayarak çalışmaya başladı.

 

Şubat 2002’de Zhejiang Rifa Holding Grubu kuruldu.

 

2005 yılında yatırımı 0,25 milyar RMB olan RIFA Dijital Bilim Üssü projesinin ilk aşaması devreye alındı. RIFA holding grubu ve grup şirketleri teknoloji üssümüze taşındı.

 

Eylül 2005’te , Liaocheng Changrun Textile Machinery Co., Ltd. başarıyla satın alındı.

 

2007 yılında HST50 yüksek seviyeli havlu dokuma tezgahı, Çin Ulusal Tekstil ve Konfeksiyon Konseyi’nin bilim ve teknoloji ilerleme ödülünde üçüncülük ödülü kazandı. Aynı yıl, RFJA10 hava jetli dokuma tezgahı ve HST50 yüksek seviyeli havlu dokuma tezgahı, 11. Tekstil Endüstrisi Beş Yıllık Planında ürün geliştirme klasmanında listede yer aldılar.

 

2009 yılında RFJA10 hava jetli dokuma tezgahı, Çin Ulusal Tekstil ve Konfeksiyon Konseyi’nin bilim ve teknoloji ilerleme ödülünde üçüncülük ödülünü kazandı.

 

2014 yılında ‘RIFA Modern Yeni Tip Tekstil Makineleri Bilim Üssü’ devreye alındı.

 

2015 yılında bağımsız olarak geliştirilen Tek Örgü Yuvarlak Örgü Makinesi ve Çift Örgü Yuvarlak Örgü Makinesi başarıyla üretilerek devreye ve üretime alındı.

Aynı yıl, RFJA33 hava jetli havlu kumaş dokuma tezgahımız, Çin Ulusal Tekstil ve Konfeksiyon Konseyi’nin bilim ve teknoloji ilerleme ödülünde ikincilik ödülünü kazandı.

 

RFJA20 hava jetli dokuma ve RFJA33 hava jetli havlu dokuma tezgahlarımız, 2015 yılı tekstil sektöründe yeni ürün geliştirme grubunda listelendi.

 

2017 yılında RIFA tarafından yürütülen Ulusal Bilim ve Teknoloji Destek Programı’nda birinci nesil CNC makinelerinin bölgesel uygulama gösterimi projesi başarıyla kabul edildi.

 

2018 yılında RIFA, Çin Ulusal Tekstil ve Konfeksiyon Konseyi’nin onayıyla hava jetli dokuma tezgahı Ar-Ge merkezi ve su jetli dokuma tezgahı Ar-Ge merkezi ünvanlarını kullanmaya hak kazandı.